Naamswijzigingen

Alle informatie

Uw naam is veranderd op Facebook

Uw bedrijf heeft een nieuwe naam gekregen? U staat klaar voor een nieuwe boost? Maar u kan de naam van uw Facebook pagina helaas niet wijzigen? Dit kan een serieus probleem zijn die u veel geld kan kosten. Wij lossen het op binnen de kortste keren!

Bedrijven innoveren, vernieuwen, veranderen. Dat is volkomen normaal. Natuurlijk wil je niet helemaal vanaf 0 beginnen en uw huidige klanten blijven kunnen bereiken via de sociale media. De Facebook Expert kan u hierbij helpen! We veranderen snel de naam van uw pagina en/of URL in de naam die u wenst. Zo kan u steeds iedereen bereiken via uw vertrouwde kanaal. Door onze 100den cases ervaring kunnen we u steeds op de snelst mogelijke manier bijstaan.

Indien de link die u wenst te gebruiken weergeeft “Sorry, deze pagina is niet beschikbaar”, dan kunnen wij de link steeds claimen en toewijzen aan de pagina die u wenst. Ook als u de link al eens hebt aangepast vroeger en het nu niet meer werkt!

 

Onze werkwijze

De eerste stap is het invullen van uw gegevens op onze site, daarnaast hebben we de naam en link nodig van uw Facebook pagina en ook de nieuwe naam of link die u wenst. Vervolgens zullen we ons verdiepen in uw aanvraag en bekijken we wat we kunnen doen. Na de betaling zullen we gelijk overgaan tot het wijzigen van uw namen. Normaal duurt het 1 tot maximaal 4 werkdagen voor alles klaar is. Simpel en eenvoudig.

 

Enkele voorbeelden

Deze DJ veranderde simpelweg van naam, wij hielpen hem op Facebook zonder dat hij zijn likes verloor van zen trouwe fans!

Computer-voorbeeld-Francis-1024x273

 

Deze pagina wilde ruimer werken door zijn grote aantal likes en koos zo voor een eenvoudigere naam die alle diensten omschreef.

Computer-voorbeeld-Groepsofferte-1024x273

De reden om uw naam te wijzigen

Meerdere redenen zijn mogelijk voor het wijzigen van uw bedrijfnaam op Facebook. U heeft uw bedrijfsnaam gewoon aangepast? Ook dit is een goede reden om uw naam te wijzigen op Facebook. Dit is positief voor uw naamsbekendheid en marketingstrategie. Mensen zullen uw bedrijf sneller herkennen en dit is steeds positief. Bijvoorbeeld uw naam vereenvoudigen, een boost geven met frisse naam, een andere eigenaar, u had een .nl of .be domeinnaam maar bent naar .com overgeschakeld? Dan is het positief dat u dit ook in uw link en naam kunt meegeven met uw volgers. Wij gaan voor u graag snel aan de slag!

 

Steeds met de “No cure, no pay” garantie!

Deze garantie krijgt u van ons steeds zwart op wit. No cure, no pay. Dit is natuurlijk erg gunstig voor u als klant. Als Facebook uw naam echt niet zou willen aanvaarden om welke reden dan ook, betalen wij u steeds het volledige bedrag snel terug. Zo bent u altijd zeker dat u slechts geld betaald voor iets die u ook effectief krijgt. Dit is eveneens van toepassing op andere problemen die we voor u onderzoeken. We hebben al veel diverse bedrijven kunnen helpen, wij garanderen succesvolle resultaten. Zo hebben we klanten nationaal (België), Europees (hoodzakelijk Nederland) en zelfs internationaal (USA).

 

Contacteer ons

Het zou zonde zijn dat u al uw volgers verliest wanneer u een nieuwe bedrijfspagina aanmaakt. Daarom veranderd u beter slechts de naam en/of link, zo bent u zeker dat u alles likes behoud en zien uw volgers of klanten geen al te grote verandering. Dit schept het vertrouwen met uw klanten, dat u toch nooit wil verliezen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We geven steeds vrijblijvend advies, want niet elke wijziging is identiek.

Vele klanten gingen u voor! Enkele van onze klanten lieten zelfs een reactie achter, deze kan u hieronder terugvinden.

Tevreden klanten

Neem dus gerust contact met ons op indien u interesse heeft, dan sturen wij vrijblijvend onze scherpste prijs!