Ons bedrijf

In de kijker

Innoveren

Steeds innoveren met de meest nieuwe technologie op de markt, nieuwe sociale media ontdekken en herontdekken, nieuwe technieken aanleren aan onze klanten.

Experimenteren

Al onze nieuwe kanalen worden uitgebreid getest. Als we iets verkopen mag u er 100% zeker van zijn dat we de methodes grondig gecontroleerd hebben. Wij staan garant voor hoge kwaliteit.

Uitbreiden

U wilt uitbreiden, vernieuwen maar hebt enkele obstakels tegengekomen op deze weg? Dat is geen probleem, wij geven u graag een extra duwtje in de rug, gewoon om dat het kan.

De start

Het begon allemaal enkele jaren terug met het oprichten van enkele succesvolle community pagina’s. Zo hadden we in no time een portefeuille met meer dan 1,5 miljoen likes op al onze pagina’s. Dit met de nodige problemen die we steeds konden oplossen, waaruit uiteindelijk ons bedrijf is gevormd.

Facebook Expert

Onze naam hebben we gekozen om het voor u simpel te houden. Onze specialiteit is Facebook en dat mag geweten zijn. Zo scoren we op het zoekwoord Facebook Expert hoog in de Google ranking!

Onze ligging

Ons bedrijf is gelegen te Kortrijk. Deze gemeente ligt in de provincie West-Vlaanderen in België. Vele van onze klanten kunnen we digitaal helpen via e-mail, chat, skype, telefoon, … en hoeven zo zelfs niet de deur uit! Zo eenvoudig kan het zijn. Voor u en voor ons, geen afstand is te groot.

Klant centraal

In onze bedrijfsaanpak staat u als klant steeds centraal. Als wij zien dat er nood is aan een bepaalde service zoeken we graag voor u uit hoe het moet. Zo kunnen we u ook steeds helpen met specifieke en gerichte vragen.

Likes kopen

Wees voorzichtig met het eventueel kopen van likes voor uw Facebook pagina. Het is een onomkeerbaar proces en het kan vervelende gevolgen meebrengen voor uw marketing strategie. Stel dat u 50 likes heeft en 1.000 likes koopt, zal een promotie campagne meestal worden weergegeven in het land ver herkomst van de likes. Indien dit ergens in Azië is kan dit ernstige problemen creëren met de advertenties die u wenst te plaatsen. De enige oplossing is het verwijderen van uw pagina en opnieuw beginnen. “Bezint eer ge begint” is geen overbodige luxe.